Hra.Labyrinth : junior - Kobbert, Max J., 1944- (Albi, 2021)
Hledejte vzácné bytosti a předměty v tajemném, neustále se pohybujícím labyrintu! Opatrně a chytře posouvejte chodby tak, abyste našli cestu k pokladům na svých kartách. Vyhrává ten, kdo jako první najde všechny své poklady a vrátí se na startovní políčko.