Mycelium. - Kadlečková, Vilma, 1971- (Argo, 2016)
Pátý díl románové sci-fi ságy z argenitového universa 27. století přivádí na scénu Hvězdovládce - novou hrozbu z vesmíru, proti níž bude třeba spojit síly...