Poslední dny noci - Moore, Graham, 1981- (XYZ, 2018)
Historický román o počátcích elektrifikace světa, v němž se před soudem střetnou dva vynikající vynálezci usilující o velké zisky i nesmazatelný zápis do historie vědeckých objevů.