Zastřihávání křídel - Pačesová, Václava, 1966- (Jonathan Livingston, 2013)
Knížka shrnuje několik desítek krátkých textů na pomezí fejetonu a autobiografické povídky, v nichž autorka s humorným nadhledem reflektuje běžné i méně běžné situace každodenního života, vzpomínky a úvahy nad údělem ženy zralého věku.