Válečná smršť - Aveyard, Victoria (CooBoo, 2019)
Fantasticko-dobrodružná romance americké autorky se odehrává ve světě rozděleném na dvě kasty. Mladá hrdinka s "nesprávnou" krví však tento odvěký pořádek naruší.