Tři hodiny v zoo - Phillips, Gin (Plus, 2017)
Napínavý thriller odehrávající se v prostorách zoo rozehraje děsivou hru vyšinutých jedinců, před kterými bude unikat mladá žena Joan se svým čtyřletým synem Lincolnem.