Podsvětí - Šefara, Michal, 1991- (Knižní klub, 2017)
Napínavý dystopický thriller českého autora představuje reálné kulisy pražského metra v temnější a fantasknější podobě. Klaustrofobické prostředí tunelů a rychlých vlaků totiž ukrývá tajemství, které může zničit svět.