Kapitán Bombarďák a útok mluvících záchodů - Pilkey, Dav, 1966- (MagicBooks, 2017)
Druhá kniha dobrodružství rošťáků George a Harolda a jejich komiksového superhrdiny. Pro děti mladšího školního věku.