Miluj mě vším - Probst, Jennifer (Ikar, 2020)
Závěrečná část volné trilogie romantických příběhů zachycuje dva z hlavních protagonistů, Tristana a Sydney, ve chvíli, kdy se pokoušejí obnovit ztracenou důvěru a znovu nalézt vzájemný citový vztah.