Rozhledna na houby. - Peychlová, Bohumíra, 1935- (Modrý slon (Meander), 2014)
Neobyčejné dobrodružství holčiček Klárky a Lucky, které v české kotlině potkaly malé hrošátko v nesnázích. Milý, trochu pohádkový příběh pro mladší děti.