Její konec - Lapena, Shari, 1960- (Světový bestseller, 2021)
Stephanie a Patrik, bohatí a spokojení manželé, se nedávno stali rodiči krásných dvojčátek. Třebaže je oba péče o novorozence značně vysiluje, Stephanie s jistotou ví, že má vše, po čem kdy toužila. Pak se objeví Erica, žena z Patrickovy minulosti, a s ní děsivé informace o jeho první manželce. Ta podle Ericy nezemřela nešťastnou náhodou. Patrick tvrdí opak a Stephanie nejednou zjišťuje, že muž, kterému bezmezně důvěřuje, možná lže. A možná i vraždil. A možná se to chystá udělat znovu...