Pomalu : s miminkem a s koněm v páteři Karpat - Landa, Ondřej, 1985- (CAD Press, 2015)
Vyprávění autora, vyznavače alternativního životního stylu, o dvouměsíčním putování po karpatských horách se svou japonskou manželkou, jejich roční dcerkou, koněm a minimem prostředků.