Čurumbum - Krůta, Jan, 1946- (Albatros, 2016)
Nové vydání příběhu o malém chlapci a skřítkovi Čurumbumovi, kteří společně pátrají po nezbedném původci nepořádku v jejich domě. Příběh i zábavné úkoly jsou určeny dětem předškolního a raného školního věku.