Spolčení ničemů - Chattam, Maxime, 1976- (Metafora, 2021)
Detektivní thriller významného francouzského autora tohoto žánru, ve kterém dochází k brutálním a sadistickým vraždám pod stejnou značkou nejen ve Francii, ale po celé Evropě. Ve hře jsou temné části internetu i nacistický projekt Lebensborn.