Mami, típni to! - Krýslová, Michaela, 1961- (Já se z toho picnu, 2019)
Osmiletá Pepina Karásková brzy dostane sourozence. Na tuto roli se důkladně připravuje a čte knihy, kde se toho o miminkách hodně dozví.