Ekopanenky do domečků - Jarošová, Tereza, 1977- (Šikovné ruce (Grada), 2018)
Děti potřebují panenky nejen na mazlení, ale určitě také později drobné panenky a panáčky vhodné do tradičních domečků. Zhotovte svým dětem maličké waldorfské panenky z přírodních materiálů.