Kniha ztracených přátel - Wingate, Lisa (Ikar, 2020)
Příběh se odehrává na americkém Jihu, částečně v roce 1875 a částečně v roce 1987. Inspirací pro autorku byl inzerát z 19. století v rubrice Ztracení přátelé, ve kterém inzerentka pátrá po své velké rodině, rozprodané během americké občanské války.