Příběhy ze země, kde gekoni dávají dobrou noc - Hlousek, Sarah, 1973- (Sarah Hlousek, 2020)
Kniha humoristicky laděných příběhů od české autorky žijící na Bali. Autorka vypráví o svérázné mentalitě starousedlíků, i o úplně odlišném životním stylu.