Super komiks : 250 stran super zábavného čtení. - Litvák, David; Sieglová, Tereza, 1979- (Disney, 2014)
Oblíbené komiksové příběhy známých postaviček W. Disneye - kačera Donalda, strýčka Skrblíka a jeho synovců, Mickey Mouse a dalších.