101 věcí, které musíte stihnout, než vám bude pět : vtipné, prapodivné i vyloženě odporné věci, které můžete čekat od svých človíčků - Norton, Sally (Vyšehrad, 2016)
S vtipem a nadhledem vylíčené příhody odpozorované u dětí od narození do pátého roku. Dočteme se tedy např. o tom, jak děti dokážou pojmout iracionální nenávist k váženému členu rodiny, spát s otevřenýma očima, zamilovat se do svého obrazu v zrcadle, jíst ze psí misky, spláchnout něco cenného do záchodu, pořídit mamince slušného monokla... Nakladatelská anotace. Kráceno.