Kdo po Žižkovi? : životní příběh Prokopa Holého řečeného Veliký : kapitola z dějin husitských válek - Bauer, Jan, 1945- (Český čas, 2019)
Životní osudy i doba významného husitského vojevůdce a kněze Prokopa Holého.