V bouři - Jeffries, Sabrina, 1958- (Baronet, 2018)
Lady Juliana St. Albans se provdala za velšského radikála Rhyse Vaughana proti vůli své rodiny. Rhys však po sňatku záhadně zmizel a Juliana musí čelit tvrdému nátlaku rodiny, aby byl sňatek anulován. Vybojuje si podmínku, že bude držet své manželství v tajnosti, dokud se milovaný Rhys neobjeví. Uběhnou léta, kdy mladé ženě předají zprávy, že její manžel zemřel na verbířské anglické lodi, kam byl násilně odveden. Juliana se tak po letech čekání znovu pokusí žít a nakonec se i znovu provdat za anglického markýze. Právě v tu chvíli se objeví Rhys, ovšem jakoby to byl zcela jiný člověk. Sympatie k němu už Juliana necítí, ovšem touhu stále. Otázkou je, zda jim vášeň bude stačit k tomu, aby obnovili svůj původně ideální vztah.