Plán úniku - Hamilton, Steve, 1961- (Knižní klub, 2018)
Druhý díl napínavé krimi série, ve kterém se Nick Mason pokouší znovu získat kontrolu nad svým životem, zatímco je donucen udělat vše pro to, aby zachránil mafiánského bosse Daria Colea z vězení.