Víš, kde bydlí zvířata? : poznáváme život na loukách a v lesích - Wohlleben, Peter, 1964- (Kazda, 2019)
Informace o životě a chování zvířat doprovázejí barevné fotografie a náměty ke zkoušení a samostatnému poznávání.