Šťastně až navěky : druhý díl série Cinder & Ella - Oram, Kelly, 1981- (Baronet, 2018)
Pokračování knihy Cinder & Ella vypráví o vztahu filmové hvězdy Briana a Elly, obyčejné dívky, do které se zamiloval.