Říše divů - Epstein, Jennifer Cody (MOBA, 2020)
Román o dívčím přátelství, které rozdělila nacistická propaganda a nenávist k Židům v Německu 30. let 20. století. O přátelství, které bylo poznamenané velkým utrpením a bylo pevnější, než se zdálo, jak se ukázalo až o mnoho let později.