Než pravda vyjde najevo - Kawaguchi, Toshikazu, 1971- (Fleet, 2020)
Další návštěva podivuhodné tokijské kavárny Funiculi Funicula, která za jistých podmínek umožňuje naplnit novodobou legendu o putování v čase.