Co po ní zbylo - Rickstad, Eric (Detektovní román (Host), 2020)
Detektivní thriller zachycuje příběh otce, který nalezne v lese dívku, jež mu nápadně připomíná jeho dceru, před čtvrtstoletím záhadně zmizelou.