Pouť mrtvého. - Kornev, Pavel Nikolajevič, 1978- (Fantom Print, 2020)
Úvodní díl fantasy řady ruského autora z žánru LitRPG, tedy fantasy ze světa počítačových her. V jedné takové bude vypravěč uvězněn ve virtuálním mrtvém těle.