Pan Jezevec a paní Liška.. - Luciani, Brigitte (Egmont, 2019)
Komiksové příhody jedné liščí a jezevčí rodinky, kteří bydlí pospolu. Když některá zvířata přijdou o svou noru, s klidem se zabydlí v domě někoho jiného. To přesně se stalo jezevčí rodince! Až dosud spokojeně bydleli ve svém doupěti pod velkým ořešákem, když se u nich najednou objevila liška s malou lištičkou. Mezi rodiči to zajiskřilo. Byla to láska na první pohled, a tak se zrodila nová rodina pana Jezevce a paní Lišky. Budou spolu všichni vycházet? Zvládnou každodenní starosti? Nakladatelská anotace. Kráceno