Naruto. - Horgoš, Jan (Světové komiksy česky, 2012)
Během svého tréninku na nindži tři studenti - Naruto, Sakura a Sasuke ovládli nové bojové techniky, potýkali se s nebezpečnými zabijáky a potáceli se na hranici života a smrti. Teď je ale čeká něco mnohem děsivějšího: školní zkoušky. Tři aspiranti na titul nindži jsou přihlášeni do čúninských zkoušek a pokud je nesloží, nemají šanci na další postup. Ani netuší, co všechno je čeká a jak tvrdé a nelítostné ty zkoušky budou.