Naruto. - Kišimoto, Masaši; Kišimoto, Masaši; Horgoš, Jan (Světové komiksy česky, 2013)
V mezičase před závěrečným turnajem potkává Naruto podivného chlapíka, ze kterého se vyklube Ropuší mudrc. S přímočarostí sobě vlastní se Naruto rozhodne, že pod ním chce studovat, a aby toho dosáhl, neváhá použít své nejzákeřnější triky. Každý ze studentů se na turnaj připravuje po svém, ale Naruto musí nejdříve překonat vlastního démona. Podaří se mu to, nebo čúninská zkouška skončí před branami arény?