Naruto. - Adamčák, Jan (Světové komiksy česky, 2012)
Komiksový příběh o mladičkém žákovi Narutovi, který se rozhodl stát se uznávaným bojovníkem nindža. Naruto se chová jako malý drzý spratek, který rozčiluje celé své okolí. Přesto v něm kromě zakletého tajemství dřímá velký talent a smysl pro dobro, které mu může pomoct splnit si svůj sen