Jsi Čaroděj/ka? : naslouchej svému vnitřnímu hlasu - Benz, Inelia (Zlatý květ, 2017)
Kniha prozkoumává výjimečné schopnosti jako jsou telekineze, empatie nebo astrální cestování na základě osobních zkušeností, které autorka s jejich využitím sama má. Jednoduše a srozumitelně ti ukáže, jak si můžeš vyzkoušet, zda tyto schopnosti také máš a pokud je nemáš, jak je můžeš rozvinout