Nebe ze zlata - Wood, Laura (Fragment, 2020)
Skvěle napsaný romantický příběh, který vám připomene atmosféru románu Velký Gatsby v celé její dekadentnosti a kráse.Tajemná krása dlouho opuštěného panského sídla sedmnáctiletou Lou vždycky lákala. Natolik, že se začala vkrádat do sadu, který ho obklopoval, a nakonec i do domu, kam si tajně chodila číst. Její návštěvy ukončil až návrat majitelů. Dříve tiché místo ožilo a proměnilo se v dějiště nikdy nekončících večírků a plesů. Lou se s majiteli brzy spřátelila a život společenské smetánky si začala užívat plnými doušky. Vzdala se svých vlastních ambicí a propadla lehkomyslnosti. Brzy však zjistila, že rodina Cardewových má tajemství a že pod třpytivým pozlátkem se ukrývá prázdno a temnota..