Bretaňské světlo : šestý případ pro komisaře Dupina - Bannalec, Jean-Luc (Kalibr (Euromedia Group, 2019)
Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně na konec světa Uprostřed impozantních skal proslulého pobřežního masivu z růžového granitu stojí komisař Dupin před obtížným úkolem: má absolvovat letní dovolenou u moře, dva týdny sladkého nicnedělání, aby si pořádně odpočinul. Děsivá vyhlídka! Naštěstí pro něj, chtělo by se říct, zmizí přímo před jeho očima turistka. A brzy nato otřese malebným přímořským městečkem Trégastel zločin děsivých rozměrů