Ukradené životy - Gibney, Patricia (Kalibr (Euromedia Group, 2019)
Silniční dělník objeví ve výkopu tělo těhotné dívky. Téhož dne se u dveří inspektorky Lottie Parkerové objeví cizinka se synkem a prosí o pomoc při hledání ztracené přítelkyně. Když tentýž kopáč najde další mrtvolu, vyšetřovatelka musí mobilizovat veškeré síly a vypátrat, jak jsou tyto dvě oběti propojeny. Jenže záhy zmizí další dvě dívky. Ukradené životy jsou druhou knihou z celosvětově velmi úspěšné detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou, která se teď střetne s takovými zrůdnostmi, jako je obchod s bílým masem a lidskými orgány či sebepoškozování, a tento případ je tak snad ještě temnější než ten předchozí, který se u našich čtenářů a čtenářek setkal s velkým ohlasem