Jak funguje lidské tělo - Farndon, John (Junior, s.r.o., 2019)
Jak se hojí kosti? Kudy proudí krev? Co se děje s tím, co sníme? Co drží tělo pohromadě? Jak se tělo vypořádává s nežádoucími vetřelci? Proč se podobáme rodičům? Vydejte se s námi na vzrušující jízdu do útrob lidského těla. Prohlédněte si všechno pěkně zblízka - od nejmenší buňky až po velkou okružní cestu oběhovým systémem. Stojí to za to! Tato knížka vám ukáže, jak složitým a zajímavým organismem tělo je a jaké úžasné procesy v něm probíhají. Mnohé věci, které se vám dosud zdály být běžné a samozřejmé, teď uvidíte jinak