Zmizení papyru turínského : Klub stopařů a ... - Maneru, María (Dobrodružství Klubu stopařů, 2016)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. Proto jim není lhostejné, když se při inauguraci výstavy, kde má být představen slavný královský papyrus z Turínského muzea, zjistí, že tato vzácná památka zmizela!