Oběť 2117 - Adler-Olsen, Jussi (Krimiromán Host, 2019)
Kriminalisté se tentokrát při vyšetřování dalšího komplikovaného případu budou muset vydat napříč celým kontinentem. Jejich primárním cílem je zastavit všehoschopného iráckého teroristu Gháliba, pro což jsou všichni, a především Asad, ochotni riskovat cokoli. Vydají se po jeho stopách a budou se pokoušet dostatečně rychle odhalit nebezpečný plán, jehož cílem jsou tisíce mrtvých. Z počátku netuší, jak s tím vším souvisí nález mrtvého uprchlíka a jeho tajemná přezdívka. Kdo je Oběť 2117? Minulost nedává Asadovi spát a pomalu se ukazuje, že přízraky z ní, jsou nečekaně blízko