iPohádka - Kovář, Karel (BizBooks, 2019)
Veselá moderní pohádka o tom, co se stane, když se pohádkové království připojí k internetu. Král Bořivoj III. Připojený a jeho choť Ljuba IV. musí provdat svou dceru Amálii. Během jedné noci ale oba zmizí a nad královstvím krouží drak. Zlo se probouzí. A překvapivě úplně jinde, než by ho princezna se svými kamarádkami čekaly