Fotbaláci. - Santiago, Roberto (Host, 2019)
Pokračování detektivní série z fotbalového prostředí. Po prázdninách se všichni vracejí do školy i na hřiště. Fotbaláci mají nového spolužáka, kterému to děsně pálí v matice a prý umí číst myšlenky. A navíc se přihlásil do týmu Soto Alto! A kromě něho i šest dalších, vážně skvělých hráčů. Fotbaláky čeká důležitý zápas, který musejí vyhrát, aby se udrželi v lize. Jenže na soupisce může být jen devět hráčů a napětí v kabině by se dalo krájet. Nakladatelská anotace. Kráceno