Divoká labuť a jiné příběhy - Cunningham, Michael (Baronet, 2016)
Pohádkové příběhy na dobrou noc temně, zvráceně, ale pravdivě proměňují mytické postavy našeho dětství a doplňují události, které známé pohádky záměrně vynechaly.