Umění předstírat - Harris, Rachel (CooBoo, 2015)
První kniha série Umění předstírat. Sedmnáctiletá Alyssa se chce stát holkou na randění a ne na trvalý vztah, a tak zahájí svou radikální proměnu, jejímž cílem je Justin Carter, největší krasavec a lamač dívčích srdcí