7 kamenů pro cizoložnou ženu - Khoury-Ghata, Vénus (Víkend, 2012)
V malé vesnici na okraji pouště se odehrává příběh Noor, jenž je jednoho dne znásilněna cizincem. Otěhotní a má být ukamenována za cizoložství. Celá vesnice je k jejímu osudu naprosto lhostejná. Pouze Francouzka, humanitární pracovnice, jež odešla z Paříže, aby unikla své osamělosti, žalu a milostnému životu v troskách, se snaží Noor zachránit a požádá o milost náboženské vůdce. Pokusí se o nemožné ..