Horseland. Přátelství nade vše : podle epizody Rychlé kamarádství - Kolezsar, Michal (Horseland, 2014)
Na ranči Horseland se chystá velká show. Všichni jezdci se na přehlídku svědomitě připravují a těší se, až předvedou své jezdecké umění. Součástí show bude i velké finále, ve kterém mají vystoupit Zoey, Sára, Alma a Molly se skupinovou sestavou. Při nácviku sestavy ale Molly s Calypso opakovaně nezvládají jeden prvek a Zoey má starost, aby jí vystoupení nepokazily. Důležitější než týmový duch je pro ni to, aby sama vynikla. A je pro to ochotná i intrikařit a lhát kamarádkám