Horseland. Divocí koně - Kolezsar, Michal (CooBoo, 2014)
Dvanáctá epizoda z jezdeckého klubu Horseland. Na ranči přibyl nový kůň, divoký mustang. Jmenuje se Poman. Nebojácný Will se Sarah se snaží Pomana zkrotit. Bailey mezitím bez přestávky trénuje s Aztékem v jízdárně. Chudák Azték není vůbec venku, je unavený a opakování stejných kroků už ho nebaví. Ve stáji se ale seznámí s Pomanem a dozví se, že v horách žije skupina divokých koní, kteří jsou svobodní, můžou si běhat, kam chtějí, a nikoho nemusí poslouchat. Azték tak zatouží po svobodě a uteče z ranče Horseland