Barbie a růžové balerínky - Walicki, Lech (Barbie, 2013)
Příběh nadané baletky Kristyn podle filmového zpracování. Pro dívky kolem 10 let. Kam zavedou mladou nadějnou baletku krásné růžové střevíčky z kostymérny, jsou snad kouzelné? Zažijte toto dobrodružství s Barbie - Kristyn a přeneste se přímo doprostřed děje jejích oblíbených baletů Giselle, Labutí jezero a Ledová královna. Dívka se tam dostává i s přítelkyní Hailey. Co vše tam zažijí a dostanou se zpět z tohoto kouzelného světa?