Hawkeye - Heck, Don, 1929-1995; Ayers, Dick, 1924-2014; Lee, Stan, 1922-; Plata, Ľudovít, 1978- (Nejmocnější hrdinové Marvelu, 2016)
Společné vydání tří komiksových příběhů s postavou Hawkeye, nejlepšího lučištníka světa, který dokázal obstát mezi nejsilnějšími bytostmi vesmíru vyzbrojený jen tou nejjednodušší zbraní, jakou lidé znají. I když jeho cesta k roli hrdiny nebyla snadná, jeho činy se staly zdrojem mýtů