Džungle v kuchyni - Devátá, Ivanka (Motto, 2019)
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných? Omyl. Spíše se dozvíte, že ve dvaceti letech ještě neuměla uvařit ani kafe a jaké to bylo dobrodružství. A tak začala vstřebávat jakékoliv znalosti z oboru gastronomie, přičemž byla ochotná osvojit si recept i vyhlášené bordelmamá, pokud by stál za to. A hle, přesto se vdala třikrát a nikdo se s ní nechtěl rozvést. A proč? Protože úžasně vařila